Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
lin shanshan Ms. lin shanshan
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Shenzhen Shunchang Motor Co., LTD.

panas produk

Info parusahaan

Shenzhen Shunchang Motor Co., LTD.

  • Jenis usaha:

    Manufacturer

  • Main Produk:

    Motor DC , Motor Motor , Konci Motor , Motor Geter , Motor Gear Planét , Motor DC Gear

  • ékspor Perséntase:

    11% - 20%

  • taun Didirikeun:

    2013

anyar produk

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:86-0755-27903231

Fax:86-0755-27794741

Hapé:+8613005483659Contact me with Whatsapp

email:lin@sc-motor.cn

alamat: 504 East of Building C6,Hezhou Hengfeng Industricl city,Xixiang,Bao'an,Shenzhen City, Shenzhen, Guangdong

mobile Loka

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan