Komunikasi karo Supplier? Supplier
lin shanshan Ms. lin shanshan
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8613005483659
Ngobrol Saiki
Kontak Supplier

Shenzhen Shunchang Motor Co., LTD.

Produk

Home > Produk > Dc Motor > Motor Dc Listrik

Motor Dc Listrik

Kategori produk dari Motor Dc Listrik , kami produsen khusus dari Cina, Motor Dc Listrik , Motor Listrik Mini pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Motor Listrik 12V R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • FF180 12 volt torsi dhuwur motor dc listrik cilik

    FF180 12 volt torsi dhuwur motor dc listrik cilik

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    • Certificate: RHOS ISO9001

    Industri mobil ing macem-macem kipas, wiper, pompa semprotan, geni, kaca tingal, pompa digunakake ing kabeh jinis Motor Listrik. Hotel ing lawang otomatis, kunci lawang otomatis, tirai otomatis, sistem pasokan banyu otomatis, jaringan pasuryan sing digunakake ing Motor Listrik, gaman lan peralatan, Motor Listrik akeh...

    • Motor dolanan dc listrik RF260 kanggo mobil model

    Motor dolanan dc listrik RF260 kanggo mobil model

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    • Certificate: RHOS ISO9001

    Yen mung saka titik Electric Dc Motor dhewe, motor domestik pancen duwe jurang karo wong asing ing babagan kinerja, kayata stabilitas lan presisi, lsp., Mula ora diragukan. Amarga semikonduktor minangka dhasar industri mikro-motor, teknis utamane utawa ing luar negeri, mula pangembangan mikromotor domestik diwatesi...

    • M20 Alat kecantikan motor listrik DC

    M20 Alat kecantikan motor listrik DC

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    • Certificate: RHOS ISO9001

    Industri pabrik Motor DC Listrik Cilik kanggo ngembangake arah skala, standarisasi lan otomatisasi, lan Motor DC Listrik gedhe lan ukuran. Industri pabrikan kudu nambah kapasitas mandhiri, arah spesialisasi, diversifikasi, kustomisasi. Sanalika, efisiensi lan hemat energi uga dadi tren pangembangan industri. 1,...

    • 12mm diameteripun motor listrik N30 6 volt

    12mm diameteripun motor listrik N30 6 volt

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    • Certificate: RHOS ISO9001

    Pasar Motor Dc Elektrik Tiongkok njaga momentum pertumbuhan sing cepet, ing taun 2012, nyumbang 27% penjualan global kontrol Dc Motor Listrik ing taun 2013 nganti meh 40%, China dadi kontrol Motor Dc Listrik mboko sithik nggawe pasar ing saindenging jagad. Kabeh data sing ana ing ndhuwur iku mung kekuwatan mbuwang...

China Motor Dc Listrik Supplier

Motor dc listrik minangka jinis pertama sing digunakake, amarga bisa didukung saka sistem distribusi tenaga pencahayaan langsung. Kacepetan A e lectric dc motor 's bisa kontrol liwat sawetara saka sudhut, nggunakake salah siji voltase global sumber utawa kanthi ngganti kekuatan saiki ing windings lapangan sawijining. E lectric motor dc cilik digunakake ing pribadi, Toys, lan Perkakas. Motor universal bisa mlaku kanthi arus langsung nanging minangka motor ringan sing digunakake kanggo piranti listrik lan peralatan portebel. Luwih gedhe e lectric dc motor sing digunakake ing propulsi kendaraan listrik, elevator lan Hoists, utawa ing drive kanggo pabrik baja Rolling.

 

Area aplikasi: bagean rotor motor dc listrik saka inti wesi armature, armature, commutator, kayata peralatan, motor dc listrik cocog kanggo umume produk elektronik, kayata obeng listrik, laser, omah cerdas, katup gas, lsp


Aplikasi:



Electric Dc MotorElectric Dc Motor



Cara panggunaan: stabil paling apik ing bidang horisontal, diinstal ing e lectric dc bagean output motor batang, ora bisa nggunakake Pethel kanggo ngalahake, ngalahake rawan kanggo pencet menyang e lectric dc motor drive, uga nimbulaké karusakan kanggo komponen internal, lan ora bisa digunakake ing kasus diblokir.

Dc Motor 2

Kisaran suhu operasi:

Motor dc listrik kudu digunakake ing suhu -10 ~ 60 ℃.

Angka sing kasebut ing spesifikasi katalog adhedhasar panggunaan ing spesifikasi katalog suhu ruangan biasa adhedhasar panggunaan ing suhu ruangan biasa (udakara20 ~ 25 ℃.

Yen e lectric motor dc digunakake njaba sawetara suhu diwènèhaké, pelumas ing wilayah gearhead bakal dadi Tukang fungsi lan biasane motor bakal dadi Tukang start.Depending ing kahanan suhu, iku uga bisa kanggo menehi hasil karo wong-wong mau dening ngganti pelumas bagian motor. Mangga bebas takon karo kita babagan iki.

 

Kisaran suhu panyimpenan:

Motor dc listrik kudu disimpen ing suhu -15 ~ 65.

Yen ana panyimpenan ing njaba kisaran iki, pelumas ing area gir bakal ora bisa digunakake kanthi normal lan motor dadi ora bisa miwiti.

 555 Dc Motor    540 Dc Motor

Urip layanan:

Umur dawa motor sing diarahake kena pengaruh banget karo kondisi beban, mode operasi, lingkungan panggunaan, lsp. Mula, prelu mriksa kahanan sing sejatine digunakake produk kasebut. Kondisi ing ngisor iki bakal duwe negatif efek ing umur dawa. Mangga konsultasi karo kita apa wae sing ditrapake.

● Gunakake nganggo beban sing ngluwihi torsi sing wis diwenehi rating

● Kerep diwiwiti

● Pembalikan arah sakdurunge

● Akeh pengaruh

● Operasi jangka panjang

● Nguripake paksa nggunakake poros output

● Gunakake yen mbukak overhang sing diidini utawa beban tikaman sing diidini ngluwihi

● Drive pulsa, contone, istirahat cekak, pasukan elektromotif counter, kontrol PWM

● Gunakake voltase sing ora standar babagan voltase sing dirating

● Gunakake ing sanjabane suhu sing ditemtokake utawa kisaran asor relatif, utawa ing lingkungan khusus.

● Hubungi karo sampeyan babagan kondhisi panggunaan utawa kondhisi liyane sing bisa ditrapake, supaya kita bisa yakin manawa sampeyan milih model sing paling cocog.

 

nalika nggawe volume produksi, kita uga pemain utama. saben wulan, kita ngasilake 600000 unit, kabeh sing tundhuk karo arahan rohs. Apa ana pitakon utawa kebutuhan khusus, hubungi kami, kita duwe insinyur klompok lan departemen sales paling apik kanggo layanan sing dikarepake karo Priksa priksaan. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

Electric dc motor

 


Kirim Enquiry

lin shanshan

Ms. lin shanshan

Tel:86-0755-27903231

Fax:86-0755-27794741

Ponsel:+8613005483659Contact me with Whatsapp

Email:lin@sc-motor.cn

Alamat: 504 East of Building C6,Hezhou Hengfeng Industricl city,Xixiang,Bao'an,Shenzhen City, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki