Komunikasi karo Supplier? Supplier
lin shanshan Ms. lin shanshan
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8613005483659
Ngobrol Saiki
Kontak Supplier

Shenzhen Shunchang Motor Co., LTD.

Motor Dc 24mm - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Motor Dc 24mm)

  • Motor diameter RF370 24mm 12v 7000rpm dc motor

    Motor diameter RF370 24mm 12v 7000rpm dc motor

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Ing babagan industri lan pertanian, 12v Dc Motor akeh digunakake ing kontrol listrik lan instrumentasi listrik lan otomatisasi. Ing medhis, Micro Motor nggunakake luwih akeh, kayata instrumen medis, alat bedah, kayata gergaji listrik ing perawatan operasi otak mbukak, utamane kabeh jinis instrumen umume digunakake ing...

    Hubungi Saiki

  • Motor 10mm 1.5v planet motor Mini pengurangan

    Motor 10mm 1.5v planet motor Mini pengurangan

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir mikro M1012 umume digunakake ing kunci lawang lan piso utas listrik, alat kecantikan, kayata motor pengurangan gir plastik, rega murah, volume sithik, kinerja biaya tinggi, paramèter bisa disesuaikan, kembang, lan batang output nyebrang jumbuh karo adat peso kecantikan. Konsumsi daya cilik, voltase kurang,...

    Hubungi Saiki

  • 12MM M1012 Motor plastik Mini motor nyuda

    12MM M1012 Motor plastik Mini motor nyuda

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir mikro M1012 umume digunakake ing kunci lawang lan piso utas listrik, alat kecantikan, kayata motor pengurangan gir plastik, rega murah, volume sithik, kinerja biaya tinggi, paramèter bisa disesuaikan, kembang, lan batang output nyebrang jumbuh karo adat peso kecantikan. Konsumsi daya cilik, voltase kurang,...

    Hubungi Saiki

  • Motor gir presisi 2V kanggo instrumen medis

    Motor gir presisi 2V kanggo instrumen medis

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Gear Reducer Osilasi motor cilik, swara kurang, hemat energi dhuwur, pilih bahan baja palsu, kothak wesi cor kaku, tampilan gir frekuensi dhuwur; Pemrosesan sing apik, akurasi posisi sing dijamin, kabeh kasebut kalebu gir drive gear Gear Reducer Motor sing dilengkapi macem-macem motor, nggawe integrasi mekanik lan...

    Hubungi Saiki

  • Motor nyuda 16MM FF030 12V

    Motor nyuda 16MM FF030 12V

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Gear Reducer Osilasi motor cilik, swara kurang, hemat energi dhuwur, pilih bahan baja palsu, kothak wesi cor kaku, tampilan gir frekuensi dhuwur; Pemrosesan sing apik, akurasi posisi sing dijamin, kabeh kasebut kalebu gir drive gear Gear Reducer Motor sing dilengkapi macem-macem motor, nggawe integrasi mekanik lan...

    Hubungi Saiki

  • 16GA050 Motor logam magnet permanen gir pangurangan DC

    16GA050 Motor logam magnet permanen gir pangurangan DC

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir DC minangka motor gir mikro sing umum ing industri elektromekanik, nanging saiki, durung ana akeh katrangan babagan kinerja lan bahan motor kanthi roda gigi lan cara milih bahan kanggo pabrikan. Ora masalah siji utawa rong dina, utamane saka Ngelingi sifat medan magnet, nimbang arah lan keseragaman...

    Hubungi Saiki

  • 16mm FF050 12V 200EPM dc Reduksi motor

    16mm FF050 12V 200EPM dc Reduksi motor

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir DC minangka motor gir mikro sing umum ing industri elektromekanik, nanging saiki, durung ana akeh katrangan babagan kinerja lan bahan motor kanthi roda gigi lan cara milih bahan kanggo pabrikan. Ora masalah siji utawa rong dina, utamane saka Ngelingi sifat medan magnet, nimbang arah lan keseragaman...

    Hubungi Saiki

  • 7V 150RPM N30 batang sekrup motor gir cilik

    7V 150RPM N30 batang sekrup motor gir cilik

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor kunci cerdas adhedhasar pangembangan reduksi presisi mikro, pengurangan presisi mikro cerdas cilik, digunakake ing aman, kunci, kunci cerdas, kunci cerdas sensor; Motor jenis iki kanthi swara sithik, kurang konsumsi, volume sithik, kualitas cahya, presisi, torsi gedhe, daya tahan lan ciri liyane; Pengembangan...

    Hubungi Saiki

  • Batang sekrup 3V 50RPM N30 Mini motor nyuda

    Batang sekrup 3V 50RPM N30 Mini motor nyuda

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor kunci cerdas adhedhasar pangembangan reduksi presisi mikro, pengurangan presisi mikro cerdas cilik, digunakake ing aman, kunci, kunci cerdas, kunci cerdas sensor; Motor jenis iki kanthi swara sithik, kurang konsumsi, volume sithik, kualitas cahya, presisi, torsi gedhe, daya tahan lan ciri liyane; Pengembangan...

    Hubungi Saiki

  • N20 12MM 3.7V Motor pemutus kunci cerdas

    N20 12MM 3.7V Motor pemutus kunci cerdas

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir mikro N20 kanthi enkoder, paramèter bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan, enkoder sing bisa diwenehake, utawa kanggo nyedhiyakake pelanggan, bisa mbantu ngelas, mbayar mbayar proses tambahan. Deceleration motor iki kanthi encoder, pelanggan utamane cocog kanggo senjata robot. Kothak gir motor motor...

    Hubungi Saiki

  • N20 12MM 5V Motor reducer kunci elektronik

    N20 12MM 5V Motor reducer kunci elektronik

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir mikro N20 kanthi enkoder, paramèter bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan, enkoder sing bisa diwenehake, utawa kanggo nyedhiyakake pelanggan, bisa mbantu ngelas, mbayar mbayar proses tambahan. Deceleration motor iki kanthi encoder, pelanggan utamane cocog kanggo senjata robot. Kothak gir motor motor...

    Hubungi Saiki

  • 16MM FF050 Kunci elektronik DC reducer motor

    16MM FF050 Kunci elektronik DC reducer motor

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Aplikasi reducer (Gear Reducer Motor): 1. Peredhot kacepetan, asring dikandhani manawa kothak ganti pangowahan kacepetan. 2. Owahi arah panularan, umpamane, nggunakake rong sektor gigi kanggo mindhah gaya jejeg karo poros rotasi liyane. 3. Ganti torsi rotasi. Ing kahanan kekuwatan sing padha, luwih cepet kacepetan...

    Hubungi Saiki

  • shenzhen pabrik Grosir motor pengurangan mikro FF050 12V

    shenzhen pabrik Grosir motor pengurangan mikro FF050 12V

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Aplikasi reducer (Gear Reducer Motor): 1. Peredhot kacepetan, asring dikandhani manawa kothak ganti pangowahan kacepetan. 2. Owahi arah panularan, umpamane, nggunakake rong sektor gigi kanggo mindhah gaya jejeg karo poros rotasi liyane. 3. Ganti torsi rotasi. Ing kahanan kekuwatan sing padha, luwih cepet kacepetan...

    Hubungi Saiki

  • RF1220 3V 8600RPM Eye Massager Motor geter Mini

    RF1220 3V 8600RPM Eye Massager Motor geter Mini

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor Getaran Mikro nduweni kinerja regulasi kacepetan sing apik lan kaluwihane miwiti kanthi gampang, bisa mbukak wiwitan, mula motor dc isih akeh digunakake, apamaneh nalika ana tenaga SCR dc. kuat RF1220 mikro mini listrik listrik geter Keterangan Produk: Parameter ing sawetara tartamtu bisa disesuaikan miturut...

    Hubungi Saiki

  • Motor manipulasi 12MM 3V 5RPM

    Motor manipulasi 12MM 3V 5RPM

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir N20 dc 12v 30 rpm Motor gir nggunakake sing luwih alon tinimbang sing terakhir, yaiku akeh reduksi seri liyane sing bisa nyadari rasio pengurangan 1: 1000, motor motor dc 12v 30 rpm amarga rasio pengurangan gedhe, mula kecepatan kurang, torsi output gedhe, sanajan diameter njaba mung 12 mm, nanging alon-alon...

    Hubungi Saiki

  • N20 1: 1000 rasio pangurangan 12MM Gear motor reducer

    N20 1: 1000 rasio pangurangan 12MM Gear motor reducer

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir N20 dc 12v 30 rpm Motor gir nggunakake sing luwih alon tinimbang sing terakhir, yaiku akeh reduksi seri liyane sing bisa nyadari rasio pengurangan 1: 1000, motor motor dc 12v 30 rpm amarga rasio pengurangan gedhe, mula kecepatan kurang, torsi output gedhe, sanajan diameter njaba mung 12 mm, nanging alon-alon...

    Hubungi Saiki

  • 16mm motor gir Padlock cilik

    16mm motor gir Padlock cilik

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Gear Reducer Osilasi motor cilik, swara kurang, hemat energi dhuwur, pilih bahan baja palsu, kothak wesi cor kaku, tampilan gir frekuensi dhuwur; Pemrosesan sing apik, akurasi posisi sing dijamin, kabeh kasebut kalebu gir drive gear Gear Reducer Motor sing dilengkapi macem-macem motor, nggawe integrasi mekanik lan...

    Hubungi Saiki

  • Diameter 15.5MM motor gir 12V DC berkualitas tinggi

    Diameter 15.5MM motor gir 12V DC berkualitas tinggi

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Gear Reducer Osilasi motor cilik, swara kurang, hemat energi dhuwur, pilih bahan baja palsu, kothak wesi cor kaku, tampilan gir frekuensi dhuwur; Pemrosesan sing apik, akurasi posisi sing dijamin, kabeh kasebut kalebu gir drive gear Gear Reducer Motor sing dilengkapi macem-macem motor, nggawe integrasi mekanik lan...

    Hubungi Saiki

  • 12mm RF1200 1.5VGegeran motor dc voltase rendah

    12mm RF1200 1.5VGegeran motor dc voltase rendah

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor Getaran Mikro nduweni kinerja regulasi kacepetan sing apik lan kaluwihane miwiti kanthi gampang, bisa mbukak wiwitan, mula motor dc isih akeh digunakake, apamaneh nalika ana tenaga SCR dc. kuat RF1220 mikro mini listrik listrik geter Keterangan Produk: Parameter ing sawetara tartamtu bisa disesuaikan miturut...

    Hubungi Saiki

  • 16GA050 Motor permanen dc gir gir

    16GA050 Motor permanen dc gir gir

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Peran motor gir 1) Dc Gear Motor alon ing wektu sing padha kanggo nambah torsi output, rasio output torsi miturut output motor kanthi rasio pangurangan, nanging ora bisa ngluwihi torsi sing dirating kacepetan. 2) Gear Reducer Motor alon lan nyuda momen momen inersia, wayahe inersia nyuda rasio pengurangan alun-alun....

    Hubungi Saiki

  • shenzhen 5V Produsen motor kunci lawang

    shenzhen 5V Produsen motor kunci lawang

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Peran motor gir 1) Dc Gear Motor alon ing wektu sing padha kanggo nambah torsi output, rasio output torsi miturut output motor kanthi rasio pangurangan, nanging ora bisa ngluwihi torsi sing dirating kacepetan. 2) Gear Reducer Motor alon lan nyuda momen momen inersia, wayahe inersia nyuda rasio pengurangan alun-alun....

    Hubungi Saiki

  • Kunci lawang listrik motor gir 4.5v dc

    Kunci lawang listrik motor gir 4.5v dc

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Motor gir mikro M1012 umume digunakake ing kunci lawang lan piso utas listrik, alat kecantikan, kayata motor pengurangan gir plastik, rega murah, volume sithik, kinerja biaya tinggi, paramèter bisa disesuaikan, kembang, lan batang output nyebrang jumbuh karo adat peso kecantikan. Konsumsi daya cilik, voltase kurang,...

    Hubungi Saiki

  • Motor kunci lawang N20 Electric 4.5V

    Motor kunci lawang N20 Electric 4.5V

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Kanggo ngatasi masalah gangguan sistem kontrol Motor Kunci Kunci rumah tangga sing cerdas kudu nyadari motor kunci cerdas sing paling sepi, kita nggunakake pangembangan independen platform desain gearbox Motor Kunci Pintu Rumah Tangga Cerdas, Angle efisiensi defleksi lan distribusi rasional, optimalisasi pitungan,...

    Hubungi Saiki

  • kunci Aman 3.7V dc gir motor cilik

    kunci Aman 3.7V dc gir motor cilik

    • Brand: Shunchang

    • Packaging: Karton Kanthi Foam

    • Kemampuan Supply: 500000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Bag/Bags

    Kanggo ngatasi masalah gangguan sistem kontrol Motor Kunci Kunci rumah tangga sing cerdas kudu nyadari motor kunci cerdas sing paling sepi, kita nggunakake pangembangan independen platform desain gearbox Motor Kunci Pintu Rumah Tangga Cerdas, Angle efisiensi defleksi lan distribusi rasional, optimalisasi pitungan,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Kirim Enquiry

lin shanshan

Ms. lin shanshan

Tel:86-0755-27903231

Fax:86-0755-27794741

Ponsel:+8613005483659Contact me with Whatsapp

Email:lin@sc-motor.cn

Alamat: 504 East of Building C6,Hezhou Hengfeng Industricl city,Xixiang,Bao'an,Shenzhen City, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki